http://prntscr.com/eqa7n8
ekran görüntüsünde görüldüğü gibi bir hatayı ilk kez gördüm. Tecrübesi olan var mı?
ekran görüntüsünde görüldüğü gibi bir hatayı ilk kez gördüm. Tecrübesi olan var mı?
Herhangi bir işlem yapılmadı bildiğim kadarı ile. En fazla excel eklentisi yuklenmiştir. ama ondan sonra çalışıyordu. sadece ürün sayfası çalışmıyor diğer sayfalar çalışıyor. Loglardaki hata mesajı şu şekilde
"Class 'Controllercatalogproduct' not found in *****/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_modification_system_engine_action.php on line"
vendor ve composer hangi klasorde
bu isimde klasor yok bende
bu hatayı aldığım syafada türkçe e-piksel çevirisi olan sürümü kurulu
üstad dediğiniz gibi dosyaları yükledim. Değişen bir sey olmadı
log kayıtları şu şeklide
"
[30-Mar-2017 17:31:30 Europe/Moscow] PHP Fatal error: Class 'Controllercatalogproduct' not found in public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_action.php on line 43
[30-Mar-2017 17:35:00 Europe/Moscow] PHP Fatal error: Class 'Controllercatalogproduct' not found in public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_system_engine_action.php on line 43
Adım adım gitmek te haklısın;
eski vqmod kurulum klasorunu tamamen sileyim mi ne dersin yoksa ustune mi yazsın
Site zaten yapım aşamasında adım adım tüm yedekleri mevcut. Ama sanırım yeniden kurmamız gerekecek denedim dediklerinizi aynı hata ve aynı log kayıtları yine geliyor
aklınıza gelen başka bir şey varsa deneyeyim yoksa yeni baştan kurmayı düşünüyorum, eğer denenecek bir yol varsa onu da test etmiş olayım
Son sürüm olduğu için onun dışında bir gerekçe yok açıkcası son sürüm daha güvenlidir diye düşündüm sizin tavsiyeniz nedir?
bende şimdiye kadar hep 2.3.x sürümü kullandım bu şekilde problem yaşamamıştım açıkcası.
bütün sayfalar çalışıyor sadece ütün ekleme sayfası çalışmıyor çok ilginç oldu.
acaba database den tüm ürünleri silsem bir faydası olur mu diyeceğim ama hata kodu vqmod satır 43 diyor oraya bakıyorum regitery dışında birşey yazmıyor