Siteniz üzerinden gerçekleşen başarılı işlemlerde uygulanacak olan komisyon oranı %2,63, işlem ücreti ise 0,26 TL olarak belirlenmiştir. ( BSMV dahil )
Tek çekimli ödemeler için bence komisyon oranı yüksek.
Diğer aracı ödeme kuruluşlarını da değerlendirmekte fayda var tabii ki.
Hangi firmanın şartları size uygun geliyor ise onu tercih etmelisiniz.
Yakın bir zamanda diğer firmaları da tanıtacağız.
Biz sadece genel bilgileri aktarmaya çalışıyoruz
Elbette hocam Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.
Ben sadece şahsi fikrimi beyan ettim.
Rica ederim, sizler fikrinizi belirteceksiniz ki detaylar belirdikçe
şartlara göre hangisi daha uygundur diye tüm kullanıcıların faydalanması sağlansın.
Kuveyt Türk hakkında detaylı bilgiler derleyen zamanda muhakkak forumda yer alır ancak şunu belirtebilirim ki Yaklaşık 5 ay önce Kuveyt Türk Bankası'nda %2 komisyon alıyordu.
Sizin bahsettiğiniz konu banka ile alakalı, bizim şu an verdiğimiz bilgi aracı ödeme kuruluşu ile ilgili.
Bankaların çoğu sanal pos için ayrıca aylık ödeme tahsil ederler,
aracı ödeme kuruluşları ise genelde aylık ödeme almazlar.
Bu yüzden aracı ödeme kuruluşlarının komisyon oranları bankalara göre farklıdır.
Konunun farkındayım Hocam ancak oranın duyunca gayri ihtiyari fiyatı yüksek geldi.
Aracı ödeme kuruluşlarının Bildiğim kadarıyla paket paket içerikleri ve içerikleri doğrultusunda Onların da masraf bedenleri mevcut.
Araştırmalarım doğrultusunda bu tip Extra masraf çıkartmaya tek aracı ödeme kuruluşu Lost tr.
Benim Özellikle Kuveyt Türk bankasına belirtmemiz sebebi bu bankanın komisyon ve işlem başına ücreti dışında hiçbir ekstra masraf yansıtmaması.