arkadaşlar şöyle bir sorunum var. temanın mobil versionuna göre ayrı kod yazdım kodların bir tanesi şu şekilde :
bu kod gibi 3 tane aynı şekilde yazıları ve ikonu farklı kodlarım var yapmak istediğim tüm telefonlarda aynı şekilde görünmeleri değiştirdiğim ortala ve paragraf ile başla kodlarıyla bunu sağladım fakat iconlar ortalanmıyor. baş tarafa doğru yaslanık duruyor bu fa-fa diye başlayan iconları nasıl ortalarım
yardımlarınızı bekliyorum
bu kod gibi 3 tane aynı şekilde yazıları ve ikonu farklı kodlarım var yapmak istediğim tüm telefonlarda aynı şekilde görünmeleri değiştirdiğim ortala ve paragraf ile başla kodlarıyla bunu sağladım fakat iconlar ortalanmıyor. baş tarafa doğru yaslanık duruyor bu fa-fa diye başlayan iconları nasıl ortalarım
yardımlarınızı bekliyorum
PHP:
<div class="hidden-lg hidden-md hidden-sm col-xs-4 column"> <div class="reassurances"> <span class="icon-name fa fa-credit-card fa-4x" style="color:HotPink"></span> <div class="description" style="color:black"> <p></p><center><font size="1"><b>12 TAKSİT<br></b></font></center><p></p> <p></p><center><font size="1">Tüm Kredi</font></center><p></p>
<p></p><center><font size="1">Kartlarına</font></center><p></p> </div> </div> </div>