Stokta üstte kategorilerin yazdığı çubuğu nasıl düzenleyebiliriz? tpl dosyalarını kurcaladım biraz ama bulamadım. Kategorileri sola aldım üst tarafta da ana sayfa iletişim gibi linkler koymak istiyorum
site
çalısmaları o sitede yapıyorum o yüzden bir süreliğine öyle bir görüntüyle karsılastınız acık su anVermiş olduğunuz site linkinde index çıkmakta ve sadece vendor klasörü ile composer dosyaları görünüyor.
Siz çalışmaları hangi sitede yapıyorsunuz?
çalısmaları o sitede yapıyorum o yüzden bir süreliğine öyle bir görüntüyle karsılastınız acık su an
sürekli css ve tpl düzenlemeleri yapıyorum. görsel ismi olarak temada cok megamenu ismini gördüm ama admin panelinde öyle bir şeyle karsılasmadım. tam olarak nerede olabilir admin panelinde bu?Temayı kurmuşsunuz, sizin adınıza sevindim
Ancak yapacağınız değişiklikler temada bozulmaya yol açabilir.
Admin panelinde Mega Menu gibi bir seçenek var ise iletişim vs ekleyebilirsiniz diye düşünüyorum.
sürekli css ve tpl düzenlemeleri yapıyorum. görsel ismi olarak temada cok megamenu ismini gördüm ama admin panelinde öyle bir şeyle karsılasmadım. tam olarak nerede olabilir admin panelinde bu?
maalesef header diye bir kısım mevcut değil. dilerseniz girip bakabilirsiniz. size geçen attığım bilgiler hala geçerli
bunu düzeltmemin bir yolu var mu peki? çünkü tam da az önce yazdıgınız türde yapmak istiyorum. yukarısı anasayfa iletişim falan olucak
evet o benim aklıma gelmişti zaten şu an öyle ama yine herhangi bir ayar kısmı bulamadımTema klasörlerinde mevcut olan dil dosyalarını ( en-gb ) aynen kopyalayıp tr-tr olarak ayrıca oluşturup tr-tr dosyalarını dil klasörlerine yüklerseniz o zaman admin panelinde tema seçenekleri çıkacaktır.
evet o benim aklıma gelmişti zaten şu an öyle ama yine herhangi bir ayar kısmı bulamadım
dil dosyalarında eksik var gibi durmuyor. refresh yaptım. değişim izinleri de full. sanırım admin panelinde böyle bir ayar yapmak mümkün değil. ,nternette de araştırdım fakat net bir sonuca varamadım henüz. teşekkürler hocam. eğer çözebilirsem buradan da paylaşırım